Om föreningen

Det finns mycket att känna till som boende i vår bostadsrättsförening. Vi rekommenderar att du tar dig tid att läsa igenom vår hemsida.

BRF Silverdalsbacken är en ekonomisk förening där vi bildar en ekonomisk enhet med en styrelse vald av medlemmarna som ansvarar för verksamheten. För att underlätta administrationen och fastighetsförvaltningen får vi stöd från Mälardalens Bostadsrättsförvaltning (MBF) och Wahlings Installationservice (WIAB).

BRF Silverdalsbacken bildades 2008 och upplåter 99 bostadsrättslägenheter och två kommersiella lokaler. Bostadsarealen uppgår till 7 147 kvm och lokalarealen till 85 kvm. Garage finns med laddare för elbil och en total yta på 2 090 kvm som delas med grannföreningen BRF Silverdalshöjden. Tomten runt husen innehas med äganderätt.

På fastigheten som är uppförd 2011 finns fyra flerbostadshus med fastighetsbeteckningen Kv. Marsken 4 och ligger på adresserna Johannesbergsplan 2, 4, 6, 10, 12 samt Margreteborgsvägen 11-21. Vartdera hus består av fyra till fem våningar med källarplan. Hiss finns i respektive hus och husen är anslutna med fjärrvärme via Sollentuna Energi. 

Kontakta föreningen

Brf Silverdalsbacken
Margreteborgsvägen 21
191 37 Sollentuna
styrelsen@brfsilverdalsbacken.se

Här hittar du uppgifter om styrelsen.

Hittade du inte det du sökte?

Tyvärr händer det att information saknas eller inte är uppdaterad. Om du saknar du något, eller om något inte stämmer, skicka ett mejl och berätta, styrelsen@brfsilverdalsbacken.se