Valberedning

En valberedning i en bostadsrättsförening är viktig för att hitta bra personer till olika roller i föreningen. Det är viktigt för att föreningen ska fungera bra och ta beslut som är bra för alla.

Valberedningens uppdrag handlar om att föreslå en styrelse och personer till olika roller i föreningen. Prioriteringen ligger alltid på föreningens bästa och att hitta individer med lämpliga kompetenser som kan samarbeta för att förvalta och utveckla föreningen.

Valberedningen jobbar på uppdrag av bostadsrättsföreningens stämma, inte på uppdrag av styrelsen. Däremot kan styrelsen tipsa när det flyttar in nya medlemmar som valberedningen kan träffa för att ta reda på vilka kompetenser som finns i föreningen. Valberedningen bör också delta på de aktiviteter vi arrangerar i föreningen, allt för att få möjlighet att träffa och prata med så många boende som möjligt.

Ledamöterna till valberedningen väljs varje år av föreningsstämman.

Valberedningen inför årsstämman 2025 består av följande personer:
  • Anders Bäcklund Öfverström
  • Kristin Olivetti-Fre 

Om du är intresserad av att vara med i valberedningen eller vill engagera dig i vår förening på annat sätt kontakta oss, valberedningen@brfsilverdalsbacken.se

Hittade du inte det du sökte?

Tyvärr händer det att information saknas eller inte är uppdaterad. Om du saknar du något, eller om något inte stämmer, skicka ett mejl och berätta, styrelsen@brfsilverdalsbacken.se